MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Zakończenie Oktawy Bożego Ciała w Aleksandrowie Kujawskim. Piękna, polska tradycja.

Zakończenie Oktawy Bożego Ciała w Aleksandrowie Kujawskim. Piękna, polska tradycja.

Tłumy mieszkańców na koncercie Tribbsa podczas Juwenaliów w Piotrkowie ZDJĘCIA

Tłumy mieszkańców na koncercie Tribbsa podczas Juwenaliów w Piotrkowie ZDJĘCIA

Polecamy

Krem malinowy do tortu i na deser. Niebo w gębie. Będziesz wyjadać go łyżkami

Krem malinowy do tortu i na deser. Niebo w gębie. Będziesz wyjadać go łyżkami

7 najlepszych plaż w Polsce na wakacje, które zachwyciły cudzoziemców

7 najlepszych plaż w Polsce na wakacje, które zachwyciły cudzoziemców

Jest ostateczny projekt nowej podstawy programowej. Departament MEN szuka błędów

Jest ostateczny projekt nowej podstawy programowej. Departament MEN szuka błędów